Menu Icon
210 801 8000Οποιαδήποτε ώρα, για ό,τι
χρειαστείς, είμαστε δίπλα σου

Ασφαλιστικές εταιρείες

Συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες

To cosmoteinsurance.gr συνεργάζεται με πλήθος καταξιωμένων ασφαλιστικών εταιρειών από την εγχώρια και διεθνή αγορά. Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη που, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία των συνεργατών μας, διασφαλίζουν μία πληθώρα επιλογών ασφαλιστικών πακέτων μέσα από ένα ασφαλές οικοσύστημα. Νέες συνεργασίες αξιολογούνται πάντα με άξονα την φερεγγυότητα και με στόχο τον εμπλουτισμό της πλατφόρμας με ασφαλιστικά προγράμματα, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους και παροχών για τους πελάτες μας.

H R&Q Accredited Europe δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους γενικών ασφαλίσεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά από την AEGEAN ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΕ, η οποία διαθέτει άρτιες τεχνολογικές υποδομές, πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες και στελέχωση από καταξιωμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία. Στο COSMOTE Insurance, διαθέτει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου με πλήρη πακέτα αποτελεσματική διαχείριση ζημιών και εξαιρετικά ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Η Allianz Ελλάδος αποτελεί μέλος του Ομίλου Allianz, ενός εκ των πέντε κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών παγκοσμίως. Περισσότεροι από 86 εκατομμύρια ιδιώτες και εταιρικοί πελάτες σε 70 χώρες, βασίζονται στη γνώση, και την ισχυρή κεφαλαιακή θέση της, για να προστατευθούν από κινδύνους και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες. Με κύριο τομέα δράσης την Ιδιωτική Ασφάλιση και τη Διαχείριση Κεφαλαίων, η Allianz Ελλάδος επενδύει στην πελατοκεντρικότητα, την ψηφιοποίηση και την πληρότητα παροχών που προσφέρει για περισσότερα από 26 χρόνια.

Anytime

Η Anytime, το ψηφιακό brand του ομίλου INTERAMERICAN, αποτελεί την πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα. Παρουσιάσθηκε το 2011 και έφερε πραγματική επανάσταση στον τρόπο ασφάλισης οχημάτων. Έκτοτε, διέγραψε μια εντυπωσιακή πορεία και σήμερα ασφαλίζει περισσότερα από 445.000 οχήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσα από το COSMOTE Insurance προσφέρει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου και μηχανής παρέχοντας ειδική έκπτωση στους συνδρομητές COSMOTE, με κωδικό Deals For You.. Στα πλεονεκτήματά της περιλαμβάνονται οι απλές και γρήγορες διαδικασίες αποζημίωσης, οι ξεκάθαροι όροι, καθώς και κορυφαίες υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

APEIRON INSURANCE PROJECT

Η Apeiron Insurance Project, είναι μια σύγχρονη και δυναμική εταιρεία. Είναι η πρώτη Managing General Agents εταιρεία στην Ελλάδα, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά την Triglav d.d., την κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία της Σλοβενίας. Η παραγωγή ασφαλίστρων της Triglav d.d. για το 2018 ανέρχεται στα 1,068,40 εκατ. ευρώ και το ποσοστό φερεγγυότητας της αγγίζει το 283%. Αξιολογήθηκε, ως ¨A¨ stable από Διεθνείς οίκους αξιολόγησης και οι εργασίες της στην Ελλάδα υποστηρίζονται αντασφαλιστικά από την Munich Re, μια από τις μεγαλύτερες αντασφαλιστικές εταιρίες παγκοσμίως.

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Γ.Α. πέτυχε για 5η συνεχόμενη χρονιά τον υψηλότερο Δείκτη Φερεγγυότητας – Αξιοπιστίας μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών Γενικών Ασφαλίσεων & Ζωής στην Ελλάδα με ποσοστό Δείκτης Φερεγγυότητας 275,42% (με αποτελέσματα της 31/12/2020). Τόσο το έγκυρο οικονομικό έντυπο FORTUNE την αναφέρει στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, όσο και ο ετήσιος οδηγός της ICAP στην κατηγορία «Πρωταθλητές Κερδών». Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι μέλος του Eλβετο - Γερμανικού Ομίλου “BALOISE Group – BASLER Lebensversicherungs AG”, με πολύ μεγάλη ασφαλιστική και αντασφαλιστική δραστηριότητα.

ΝΕΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική είναι μέλος του παγκόσμιου ηγέτη στη χρηματοοικονομική προστασία ΑΧΑ, ο οποίος παρουσιάζει έσοδα ύψους 100,2 δις € και αποτελεί την 1η παγκόσμια ασφαλιστική επωνυμία για 9η συνεχή χρόνια. Οι 165.000 άνθρωποί της ΑΧΑ δίνουν δύναμη καθημερινά στους 107 εκατομμύρια πελάτες της για να ζουν καλύτερα, μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών ασφάλισης, αποταμίευσης και διαχείρισης κεφαλαίων. Η παρουσία της ΑΧΑ στην Ελλάδα από το 2007 χαρακτηρίζεται από σταθερή ανάπτυξη και διαρκή βελτίωση του μοντέλου λειτουργίας της.

Η Caravela, είναι μια δυναμική εταιρία γενικών ασφαλίσεων με έδρα τη Λισαβώνα της Πορτογαλίας, η οποία δημιουργήθηκε το 2014 μετά από συγχώνευση τριών μικρότερων ασφαλιστικών εταιριών με πολυετή παρουσία στην πορτογαλική αγορά, και στοχεύει στην παροχή ασφαλιστικών προϊόντων και λύσεων κυρίως σε ιδιώτες πελάτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η εταιρία διαθέτει πολύ υψηλό περιθώριο φερεγγυότητας και έχει, σε συνεργασία με τους μετόχους της, εκπονήσει ένα φιλόδοξο επιχειρηματικό σχέδιο επέκτασης σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

CNP ΖΩΗΣ

Η CNP ΖΩΗΣ είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής, που δραστηριοποιείται στους Κλάδους Ζωής, Ατυχημάτων και Υγείας και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο. Είναι μέλος του γαλλικού πολυεθνικού Ασφαλιστικού Ομίλου CNP ASSURANCES με 160 χρόνια ιστορία, πάνω από 38εκ. ασφαλισμένους και 32.1 δις ευρώ κύκλο εργασιών. Η CNP ΖΩΗΣ με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων ζωής, υγείας, σοβαρών ασθενειών, προσωπικού ατυχήματος και αποταμίευσης σε ατομική και ομαδική βάση, προσφέρει ευέλικτη και αξιόπιστη κάλυψη σε κάθε σύγχρονη ανάγκη των πελατών της.

ΕΛΠΑ Ασφάλειες

Η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ιδρύθηκε το 2001 και έκτοτε έχει διανύσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ασφαλιστική αγορά. Λειτουργεί σήμερα ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρείας GMI, αναλαμβάνοντας την πλήρη διαχείριση των εργασιών της στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία έχει έναν από τους υψηλότερους δείκτες φερεγγυότητας στην αγορά, 219%, και δραστηριοποιείται στους κλάδους ασφάλισης αυτοκινήτου και πυρός.

ERGO

Η ERGO δραστηριοποιείται 25 και πλέον έτη στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με κύριο μέτοχο τη Munich Re, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων. Μετά τη νομική συγχώνευση με την ΑΤΕ Ασφαλιστική το 2018, η ERGO αναδεικνύεται στη μεγαλύτερη εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα και με περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. Η ERGO σήμερα, ως μέλος μίας διεθνούς ασφαλιστικής δύναμης, επεκτείνεται συνεχώς διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία, φερεγγυότητα και πείρα. Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της.

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ SUPER MARKET ΕΩΣ 20€

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Εθνική Ασφαλιστική για περισσότερα από 131 χρόνια χαράσσει μια επιτυχημένη διαδρομή που την έχει αναδείξει σε ηγέτη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Τα υψηλά επίπεδα κερδοφορίας της σήμερα και τα εντυπωσιακά παραγωγικά της αποτελέσματα ισχυροποιούν τη θέση αυτή, εδραιώνουν τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα, καθιστώντας το όνομά της συνώνυμο με την πραγματική εξασφάλιση και την ισχυρή φερεγγυότητα . Εμπιστοσύνη, Αφοσίωση, Άμεση Εξυπηρέτηση είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Εθνική Ασφαλιστική να ξεχωρίζει και να δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης .

ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

EUROLIFE FFH

Ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife FFH αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Limited και μέσω των εταιρειών του σε Ελλάδα και Ρουμανία σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Στην Ελλάδα, ο Όμιλος, περιλαμβάνει τις ασφαλιστικές εταιρείες Eurolife FFH ΑΕΑΖ και Eurolife FFH ΑΕΓΑ. Ο Όμιλος Eurolife FFH επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία, διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις Ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις, με σκοπό να είναι κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του.

Groupama

H Groupama αποτελεί μία κορυφαία δύναμη της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Ανήκει στον διεθνούς εμβέλειας Γαλλικό Όμιλο Groupama, είναι μέλος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.) και εδρεύει στην Αθήνα. Ο Όμιλος Groupama δραστηριοποιείται σε 13 χώρες εκτός Γαλλίας και ενδεικτικά σε Ιταλία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία, Τουρκία, Τυνησία, Βιετνάμ και Κίνα. Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928.

Hellas Direct

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρία που βασίζεται στη χρήση advanced analytics και την τεχνολογία, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση. Αποτελεί την πρώτη εταιρία που έδωσε τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ασφαλίζεται με την ημέρα και είναι η μοναδική ασφαλιστική που αναλαμβάνει από την αρχή την εξυπηρέτηση του πελάτη της σε περίπτωση ατυχήματος. Το 50% των ζημιών της κλείνει σε 48 ώρες. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2012 με ένα καινοτόμο προϊόν ασφάλειας αυτοκινήτου και πλέον παρέχει και ασφάλεια μηχανής, αλλά και κατοικίας.

ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, έναν κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό Όμιλο με έδρα την Ολλανδία. Ιδρύθηκε το 1969 και για 50 χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά. Προσανατολισμένη στην καινοτομία και με επίκεντρο τις ανθρώπινες ανάγκες διαθέτει πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Η INTERAMERICAN με οδηγό τις αξίες της: ακεραιότητα, καινοτομία, σεβασμό, ομαδικότητα και υπευθυνότητα, ακούει τις ανάγκες των ανθρώπων και συμβάλλει ενεργά στην καθημερινότητά τους με πολλούς τρόπους.

INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α., ελληνική Εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση με έδρα την Θεσσαλονίκη και καταγράφει σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα. Η εταιρεία είναι από το 2012 εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και ασκεί όλους τους κλάδους ασφάλισης κατά ζημιών όπως Ασφαλίσεις Περιουσίας, Υγείας, Ατυχημάτων, Αυτοκινήτων, Μεταφορών, Αεροσκαφών, Σκαφών, Γενικής Αστικής Ευθύνης, Νομικής Προστασίας, Οδικής Βοήθειας κ.α. Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης της χώρας μας, συνεχίζει να αυξάνει τις θέσεις εργασίας, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την κερδοφορία της.

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, από τους κορυφαίους Ομίλους στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται σε τομείς Ιδιωτικής Ασφάλισης, Υγείας, Βοήθειας, Αερομεταφορών, Τεχνικής Υποστήριξης Οχημάτων, Διατροφής, Ενέργειας, Εκπαίδευσης. Δεσπόζουσα θέση κατέχουν η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ανώνυμη Εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων που δραστηριοποιείται στους κλάδους Οχημάτων, Βοηθείας (Οδική, Ιατρική, Ταξιδιωτική), Πυρός, Νομικής Προστασίας, Σκαφών και η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής που δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις Ζωής, Υγείας και Σύνταξης. Εταιρίες του Ομίλου είναι και η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. και η αεροπορική εταιρεία AIR INTERSALONIKA Ε.Α.Α.Τ.Ε.

MONDIAL ASSISTANCE

Ο Όμιλος Mondial Assistance είναι πρωτοπόρος σε υπηρεσίες βοηθείας (οδική, ταξιδιωτική, υγειονομική μεταφορά και επείγουσα αερομεταφορά), στα προϊόντα πρωτοβάθμιας υγείας και στην ασφάλιση ηλεκτρονικών-ηλεκτρικών συσκευών (appliance protection). Με παρουσία σε σαράντα μία (41) χώρες και ανθρώπινο δυναμικό που ανέρχεται στους 21.566 υπαλλήλους, οι οποίοι χειρίζονται εβδομήντα (70) γλώσσες, εξυπηρετεί σε ετήσια βάση 89 εκ. κλήσεις. Η εξυπηρέτηση των πελατών υποστηρίζεται από διεθνές δίκτυο που απαρτίζεται από 400.000 συνεργάτες συμπεριλαμβανομένων ιατρών, νοσηλευτικών ιδρυμάτων, αεροπορικών εταιρειών κ.ά.

myZen

To myZen δεν είναι μια καινούρια ασφαλιστική εταιρεία. Είναι η online ψηφιακή λύση, που προσφέρει η Groupama Ασφαλιστική. Μέσα από τρία νέα ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, το myZen δίνει προτεραιότητα στον πελάτη, στοχεύοντας πρωτίστως στην απλότητα και την ευκολία της εξυπηρέτησης όταν θα μας χρειαστεί. Χαμηλά ασφάλιστρα, άμεση έκδοση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, χωρίς έγγραφα, μικτή ασφάλιση αυτοκινήτου με διαδικασία που ολοκληρώνεται ακόμα και σε 1 ημέρα και ταχύτατη διαδικασία αποζημίωσης είναι μόνο μερικά από τα προνόμια που προσφέρει το myZen. Αυτό άλλωστε υπόσχεται μέσα από το moto του: «Η Ζωή σου πιο απλή».

Δώρο Καύσιμα ΕΚΟ έως 35€

testPartnerCompanyDescriptionCard

test Partner Page description

Yellow Project by Wakam

H Yellow Project με παρουσία στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά από το 2017, συνεργάζεται με τη Wakam, Γαλλική ασφαλιστική εταιρία που έχει παρουσία σε 13 Ευρωπαϊκές χώρες.  Η “Yellow Project powered by Wakam”, παρέχει διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στην ασφάλιση και διαφοροποιείται προσφέροντας καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα στην αγορά με πλήρως ψηφιοποιημένες διαδικασίες, κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογικά εργαλείων.