Menu Icon
call_button
210 801 8000Οποιαδήποτε ώρα, για ό,τι
χρειαστείς, είμαστε δίπλα σου

Anytime Ασφάλεια αυτοκινήτου

ANYTIME

Quick facts

 1. Η ασφάλεια αυτοκινήτου στην Anytime ξεκινάει από *8,75€/μήνα
 2. Με την προσφορά DEALS for You, κερδίζεις έκπτωση 5% στα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου και μηχανής, χρησιμοποιώντας τον κωδικό DEALS for You
 3. 100% κάλυψη χωρίς απαλλαγή για Ολική/Μερική κλοπή

Ασφαλιστικά Προϊόντα ANYTIME


Αξιολογήσεις

Η ασφάλεια αυτοκινήτου της Anytime, έχει αξιολογηθεί από τους ασφαλιζόμενους που έχουν προτιμήσει τα προγράμματά της με 4,3 αστεράκια. Οι ασφαλιζόμενοι αξιολογούν την Anytime δίνοντάς της από 1 έως 5 αστεράκια στους εξής τομείς:

 1. Σχέση τιμής/ποιότητας
 2. Εξυπηρέτηση πελατών
 3. Ταχύτητα αποζημίωσης
 4. Εύρος παροχών

Ειδικά Προνόμια Anytime

Η Anytime μέσα από το COSMOTE Insurance, παρέχει υπηρεσίες που βοηθούν σημαντικά στις μετακινήσεις σου, όπως:

 1. Οικονομικότερο service: Αποκλειστική συνεργασία με την Αutoduder για την εύρεση του κοντινότερου και οικονομικότερου συνεργείου και έκπτωση 20% σε ανταλλακτικά. Η διαδικασία για να κλείσεις το οικονομικότερο service περιλαμβάνει:
  • * Συμπλήρωσε τα χαρακτηριστικά του οχήματός σου και τις εργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις.
  • * Επίλεξε την περιοχή που θες να βρεις συνεργείο.
  • * Συμπλήρωσε τον αριθμό ασφαλιστικού συμβολαίου του αυτοκινήτου σου και δες την έκπτωση που σου αντιστοιχεί.
  • * Κλείσε το ραντεβού σου online την ημέρα που θα είσαι διαθέσιμος.
 2. Επιτόπου αντικατάσταση μπαταρίας: Η αντικατάσταση μπαταρίας πραγματοποιείται με τη συνδρομή της οδικής βοήθειας της Interamerican για εξυπηρέτηση σε περιοχές της Αττικής.
 3. Επιτόπου αντικατάσταση ελαστικών: Η αλλαγή ελαστικών, προϋποθέτει την εγγραφή του πελάτη στο Myanytime, όπου μπορεί μέσα από το Anytime Club, να κατεβάσει κουπόνι αξίας 25€, το οποίο αφαιρείται από την αξία των ελαστικών στο δίκτυο ViaLider της Michelin.
 4. Ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες του οδικού δικτύου: Η ενημέρωση πραγματοποιείται μέσα από την εφαρμογή ROADS του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Anytime της INTERAMERICAN. Μπορείς λοιπόν να έχεις πρόσβαση στις καιρικές συνθήκες που αφορούν όλο το ελληνικό οδικό δίκτυο ανά πάσα στιγμή, για διάστημα 3 ημερών και με χρονικό βήμα τριών ωρών.

Σημαντικά πλεονεκτήματα Anytime

Τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα αν επιλέξεις Anytime είναι τα ακόλουθα:

 1. Kάλυψη για Ολική και Μερική Κλοπή:
  • * 100% κάλυψη χωρίς απαλλαγή
  • * Η αποζημίωση για Ολική Κλοπή μετά από 30 ημέρες
  • * Αποζημίωση και για μερική κλοπή συστημάτων ήχου, εικόνας, πλοήγησης και τηλεπικοινωνίας στην πλήρη αξία τους
  • * Κάλυψη και του κόστους αντικατάστασης κλειδιών ή κλειδαριών.
 2. Κάλυψη Φυσικών Φαινομένων ακόμη και χαλαζιού χωρίς απαλλαγή
 3. Κάλυψη για Πυρκαγιά χωρίς απαλλαγή
 4. Κάλυψη για Θραύση κρυστάλλων με αυξημένο όριο 1500€.
 5. Νομική προστασία με απεριόριστο όριο κάλυψης στην Ελλάδα.
 6. Ετήσια βασική ασφάλιση αυτοκινήτου από 117€*
 7. Δωρεάν ιατρικές συμβουλές στη Γραμμή Υγείας
*Οι τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου αφορούν Βασικό πακέτο ετήσιας διάρκειας για αυτοκίνητο Hyundai i10 1200cc του 2016 και οδηγό 40 ετών αξίας 9.500€ (Ενημερωμένες τιμές από τιμολόγηση του 11/2023)

Anytime Ασφάλεια Αυτοκινήτου Καλύψεις

Αστική ευθύνη

H κάλυψη αστικής ευθύνης της Anytime, σε καλύπτει σε περίπτωση που προκαλέσεις με το ασφαλισμένο αυτοκίνητο υλικές ζημιές ή σωματική βλάβη σε τρίτους.

Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα

Το ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα, είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Με την κάλυψη υλικών ζημιών από ανασφάλιστο όχημα της Anytime, διασφαλίζει την αποκατάσταση των υλικών ζημιών που ενδεχομένως προκληθούν από σύγκρουση με αυτοκίνητο το οποίο είναι αποδεδειγμένα ανασφάλιστο και ευθύνεται αποκλειστικά για την πρόκληση του ατυχήματος.

Αξία οχήματος

Η κάλυψη εγγύησης οχήματος της Anytime, σε αποζημιώνει σε περίπτωση κλοπής ή καταστροφής του αυτοκινήτου με βάση την αρχική τιμή αγοράς. Ωστόσο, η κάλυψη ισχύει μέχρι και το δεύτερο έτος κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Ρυμούλκηση λόγω ατυχήματος

Η Anytime, φροντίζει για τη μεταφορά του οχήματος σε συνεργαζόμενο συνεργείο ή συνεργείο της επιλογής σου, στον ίδιο νομό που συνέβη το ατύχημα.

Φροντίδα ατυχήματος

Με την κάλυψη φροντίδας ατυχήματος, η Anytime αναλαμβάνει για εσένα τη διεκπεραίωση της διαδικασίας που πρέπει να γίνει στο σημείο του ατυχήματος (π.χ. καταγραφή ζημιών, δήλωση ατυχήματος, ρυμούλκηση αυτοκινήτου κ.α.).

Ιατρικές παροχές

Σε περιπτώσεις αιφνίδιων περιστατικών υγείας του οδηγού ή των συνεπιβατών του, η Anytime παρέχει ιατρικές συμβουλές και ενημέρωση για εφημερεύοντα νοσοκομεία, φαρμακεία και γιατρούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Προαιρετικές πρόσθετες καλύψεις

Προσωπικό ατύχημα οδηγού

Η Anytime, αποζημιώνει τον ιδιοκτήτη ή τον οδηγό του ασφαλισμένου αυτοκινήτου αν πάθει κάποιο ατύχημα την ώρα της οδήγησης.

Φυσικά φαινόμενα (ακόμη και χαλάζι) χωρίς απαλλαγή

Καλύπτονται οι ζημιές που προκαλούνται στο ασφαλισμένο όχημα άμεσα από καταιγίδα, θύελλα, πλημμύρα, χαλάζι, χιόνι, τυφώνα, λαίλαπα, ανεμοθύελλα, έκρηξη ηφαιστείου, σεισμό, καθώς και από καθίζηση ή κατολίσθηση που προέρχεται μόνο από σεισμό.

Θραύση κρυστάλλων

Καλύπτονται οι ζημιές στα κρύσταλλα του οχήματος από οποιαδήποτε εξωτερική αιτία, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων τοποθέτησης. Καλύπτονται επίσης, οι κάθε είδους κρυστάλλινες οροφές, καθώς και οι ενσωματωμένες στα κρύσταλλα μεμβράνες και οι αισθητήρες βροχής, όταν η αντικατάστασή τους είναι αναγκαία μετά από καλυπτόμενη ζημιά θραύσης κρυστάλλων.

Πώς ξεχωρίζει η Anytime;

Η Anytime πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στον τομέα της ασφάλισης Αυτοκινήτων και Κατοικίας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ξεχωρίζει για την προσήλωσή της στην ικανοποίηση των ασφαλισμένων της, με ποσοστό που υπερβαίνει το 94%, 74 στον Δείκτη NPS (Net Promoter Score). Με τον Δείκτη NPS αξιολογείται η σχέση των πελατών με το brand σε μία κλίμακα από -100 έως +100, οποιοδήποτε score είναι μεγαλύτερο του 49, θεωρείται άριστο. Η ικανοποίηση των πελατών βέβαια αποδεικνύεται και από τα παρακάτω στοιχεία.

 1. Το 2020, τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα υπερέβησαν τα 87 εκατομμύρια ευρώ με ένδειξη φερεγγυότητας 249%.
 2. Ο αριθμός των ασφαλισμένων οχημάτων ανέρχεται σε πάνω από 410.000 στην Ελλάδα και 35.000 στην Κύπρο, ενώ ο αριθμός των ασφαλισμένων κατοικιών υπερβαίνει τις 80.000 σε και τις δύο χώρες.

Η ομάδα της Anytime έχει το όραμα ενός κόσμου όπου οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία και χαρά. Έναν κόσμο με ασφαλείς δρόμους, με επιβραβεύσεις για τους καλούς οδηγούς και μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που εξασφαλίζουν μια καλύτερη και πιο άνετη ζωή.

Ειδικές εκπτώσεις Anytime

Μέσα από το COSMOTE Insurance προσφέρει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου και μηχανής παρέχοντας ειδική έκπτωση 5% στους συνδρομητές COSMOTE, με κωδικό Deals For You

Ενδεικτικές τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου για την Anytime

 

Tύπος Αθήνα (TK=17124) Θεσσαλονίκη (TK=57020) Επαρχία (TK=69500)
Βασική 175 € 143 € 117 €
Πυρός / Κλοπής 227 € 202 € 150 €
*Οι τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου αφορούν Βασικό πακέτο ετήσιας διάρκειας για αυτοκίνητο Hyundai i10 1200cc του 2016 και οδηγό 40 ετών αξίας 9.500€ (Ενημερωμένες τιμές από τιμολόγηση του 11/2023)