Menu Icon
call_button
210 801 8000Οποιαδήποτε ώρα, για ό,τι
χρειαστείς, είμαστε δίπλα σου
Ασφάλεια

Ασφάλεια Αυτοκινήτου - Σύγκριση τιμών

Ένας στους δύο καταναλωτές στην Ελλάδα που είναι κάτοχοι ασφαλιστικού προγράμματος, προτίθενται να αγοράσουν online ασφάλεια αυτοκινήτου , σύμφωνα με έρευνα* που πραγματοποίησε η εταιρεία Kantar για λογαριασμό της COSMOTE. Η έρευνα αναδεικνύει, επίσης, το Internet ως την πιο διαδεδομένη (52%) πηγή ενημέρωσης για την ασφάλεια αυτοκινήτου.

Το cosmoteinsurance.gr, σου δίνει τη δυνατότητα, να συγκρίνεις προσφορές από αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, να βρεις προσωποποιημένες προτάσεις για επιπρόσθετες καλύψεις, να επιλέξεις το ασφαλιστικό πακέτο που σου ταιριάζει και να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή σου, λαμβάνοντας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email σου, μέσα σε λίγα λεπτά.

Πριν ασφαλίσεις το όχημα ή ανανεώσεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σου, σύγκρινε την ασφαλιστική αγορά για να βρεις αυτό που πραγματικά σε συμφέρει.

Σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου - Πώς γίνεται;

Σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου, γίνεται στο COSMOTE Insurance σε μόλις πέντε λεπτά, με ελάχιστο κόπο και χωρίς δικαιολογητικά. Αρκεί η εισαγωγή των πιο βασικών πληροφοριών για να εμφανιστούν σε μια οθόνη όλες οι διαθέσιμες προτάσεις ασφάλισης του δικτύου συνεργατών του COSMOTE Insurance.

Τι πληροφορίες χρειάζονται για σύγκριση τιμών;

Οι πληροφορίες που απαιτούνται περιλαμβάνουν τα βασικά στοιχεία του οδηγού, ιδιοκτήτη του οχήματος ή ασφαλισμένου (ημερομηνία γέννησης και έκδοσης διπλώματος) καθώς και τα αντίστοιχα βασικά στοιχεία του προς ασφάλιση αυτοκινήτου.

Δες αναλυτικά τα απαραίτητα στοιχεία για σύγκριση τιμών αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το COSMOTE Insurance χρησιμοποιώντας τις έγκυρες βάσεις δεδομένων των εταιρειών IAD & SGAAS, επιτρέπει την αυτόματη συμπλήρωση κάποιων πεδίων, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τον απαιτούμενο χρόνο πλοήγησης.

Τι πρέπει να προσέξω κατά την σύγκριση τιμών;

Το πιο σημαντικό λάθος που γίνεται κατά τη διαδικασία σύγκρισης τιμών, είναι η ανακριβής συμπλήρωση των στοιχείων του ενδιαφερομένου, ειδικά κατά την πρώτη φορά χρήσης της πλατφόρμας.

Διαφορές που μπορεί να φαίνονται ασήμαντες (όπως το επάγγελμα ή η ακριβής ημερομηνία έκδοσης του διπλώματος) ενδέχεται να επηρεάσουν την τιμή του ασφαλιστικού πακέτου, εμφανίζοντας αποτελέσματα που δεν αφορούν το δικό σου αυτοκίνητο.

Οι δυνατότητες σύγκρισης που παρέχει η πλατφόρμα του COSMOTE Insurance είναι δυναμικές και παρέχονται σε πραγματικό χρόνο. Κατά τη σύγκριση, έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις τα χαρακτηριστικά του πακέτου (πχ διάρκεια ασφάλισης, προσθαφαίρεση καλύψεων κτλ.) και να δεις τα ανανεωμένα αποτελέσματα και να αποφασίσεις ποιος συνδυασμός καλύψεων σε συμφέρει. Επιπλέον, μέσω της λειτουργίας "σύγκρισης", μπορείς να συγκρίνεις μέχρι 4 ασφαλιστικά πακέτα που σε ενδιαφέρουν και να δεις σε έναν εύχρηστο συγκριτικό πίνακα τι περιλαμβάνει το καθένα. Αρκεί να επιλέξεις "Σύγκριση" και τα ασφαλιστικά προγράμματα που σε ενδιαφέρουν.

Γιατί να αποκτήσω ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω του COSMOTE Insurance;

Μέσω της πλατφόρμας του COSMOTE Insurance μπορείς να αναζητήσεις, να συγκρίνεις τιμές ασφαλιστικών προϊόντων και να αγοράσεις την ασφάλεια που σου ταιριάζει.

Επιπλέον, το COSMOTE Insurance παρέχει εξυπηρέτηση πελατών 24/7, μέσω πιστοποιημένων ασφαλιστικών συμβούλων, που θα σου λύσουν οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με το συμβόλαιό σου. Σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης επικοινώνησε μαζί μας για άμεση βοήθεια, ενώ η δωρεάν φροντίδα ατυχήματος που παρέχουμε με όλα τα συμβόλαιά μας, θα σε γλιτώσει από τα διαδικαστικά σε περίπτωση ατυχήματος.

Επικοινώνησε με το COSMOTE Insurance με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Τηλεφωνικά στο 210 801 8000 – άμεση εξυπηρέτηση με σχεδόν μηδενικό χρόνο αναμονής. (Χρέωση κλήσης βάσει του τιμολογίου του εκάστοτε τηλεπικοινωνιακού παρόχου.)

  • Φόρμα επικοινωνίας – συμπληρώνεις τη φόρμα και λαμβάνεις απάντηση το συντομότερο.
  • Εmail στο info@cosmoteinsurance.gr – στέλνεις το μήνυμα σου, το επεξεργαζόμαστε και σε ενημερώνουμε σχετικά.

Βρες όλες τις επιλογές για την εξυπηρέτηση πελατών COSMOTE Insurance και ξεκίνα την επικοινωνία σου!

Σύγκρινε ασφαλιστικά πακέτα σήμερα στο COSMOTE Insurance

Όσο πολύπλοκος και αν είναι ο τρόπος υπολογισμού ασφαλίστρων, με το COSMOTE Insurance, την online πλατφόρμα αναζήτησης και σύγκρισης συμβολαίων αυτοκινήτου, η εύρεση, σύγκριση και αγορά ασφάλειας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

Σύγκρινε την ασφαλιστική αγορά μέσα από το cosmoteinsurance.gr και βγες κερδισμένος/η!

*Η έρευνα, διεξήχθη το 1ο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2019, πανελλαδικά, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.500 ατόμων, με τη χρήση online συνεντεύξεων.